Son mesaj - Görüntülenemiyor
Yaygaları görmek için üye olmalısınız.

Anket
Soru: ÇAMYATAGI KÖYÜNE EN SON NE ZAMAN GITTINIZ ?
SON 1 YIL ICERISINDE - 37 (66.1%)
SON 2-3 YIL ICERISINDE - 8 (14.3%)
SON 4-5 YIL ICERISINDE - 6 (10.7%)
SON 6-10 YIL ICERISINDE - 0 (0%)
SON 11-20 YIL ICERISINDE - 2 (3.6%)
HIÇ GITMEDIM - 3 (5.4%)
Toplam oy: 56

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÇAMYATAGI KÖYÜNE EN SON NE ZAMAN GITTINIZ ?  (Okunma Sayısı 2203 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uğur YILMAZ
Ugur YILMAZ
Genel Moderatör
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri
« : 16 Mayıs 2009, 16:19:35 »

Arkadaşlar köyümüze en son ne zaman geldiniz ?
Ahmet Lütfi ŞAHİN
Yönetici
Acemi Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2009, 21:31:41 »

En son bir yıl önce ak-mar otobüsü ile gitmiştim kurban bayramında köye çok güzel bir kurban bayramı geçirmiştik şimdi ise bayram için akmar otobüsü ile köye gidenler bugün döndüler onların köyde geçirdikleri bayramı ve köyü onlardan dinliyorum seneye Allah izin verirse bir hayli uzun bir bayram olacak bütün köylülerimiz inşaallah köyümüzde buluşup bir bayram geçireceğiz inşaallah ne dersin Uğur galecek kurban bayramında dışarıdaki köylülerimizin hepsini köyde buluşturabilirmiyiz.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Free Website Directory
Türkçe İçerikli Web Siteleri TOP 100 FISHING SITES Evden eve nakliyat Pr 4 Toplist, Site ekle, Siteler, Tekil hit, Sayfalar, Dizinler, Kaliteli sayfalar toplist free search engine website submission top optimization Toplist - Site Ekle Toplist--> xHit.Org | Hit Siteler, Hit Al, Hit Kazan, Hit Arttır,  Siteni Ekle, Toplist
toplist - evden eve nakliyat - evden eve nakliye - site ekle Toplist adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması
site ekle - toplist Link Değişimi Turk13.com | Eğlence, Video, Müzik, Oyun, Hazır Mesaj, Makale, Fıkra.. Cazip Fikirler