Son mesaj - Görüntülenemiyor
Yaygaları görmek için üye olmalısınız.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bana yardımcı olurmusunuz  (Okunma Sayısı 1195 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kedimelegi
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : 24 Eylül 2008, 22:54:08 »

merhaba,
ben irem bozcuk. 1982-1987 yılları arasında anne babamın görevinden dolayı köyünüzde yaşadım. arasıra googledan aratıp bakar, bişeyler bulmaya çalışırdım o uzak köye ait.
açıkçası sitenizi görünce çok şaşırdım çünkü daha önce karşıma çıkmamıştı. bir iki fotoğraf ya da isim bulabilirmiyim derken istediğimden fazlasıyla karşılaştım.
iki isim kalmış hafızamda, aceba tanıyor musunuz diye sormak istedim.
selime şahin ve habibe altınkaynak...
selimenin abisinin askerde şehit olduğunu duymuştum en son, belki 15 yıl olmuştur duyalı.
habibedense hiç haberim yok...

aceba beni hatırlarlar mı ki? öğretmen ali bozcuk'un kızı iremi Smiley

hep hayalimde biliyor musunuz, bir gün o köye yeniden gideceğim ve yeniden göreceğim arkadaşlarımı...

hoşçakalın
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2008, 21:01:06 Gönderen: Ahmet Lütfi ŞAHİN » Logged
şemsettin akça
Yönetici
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 16 Kasım 2008, 19:44:34 »

mrb irem ben babanın öğrencılerındemim senıde hatırlıyorum ismım  şemsettin akça baban tanır .selıme şahın evlendi istbulda ama habıbe altınkaynak vefat ettii bayğı oldu. anen babna selamlar
şemsettin akça
Yönetici
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 16 Kasım 2008, 19:53:30 »

slm irem bizde babanı öğretmnımızi çok özledık bızi yetiştiren bızlerde emeği olan çok  deegrli bır ınsandı kendısıne selamlarımızı vesaygılarımızı ilet ayrıca ne mutluki sana köyümüzü unutnanışsın ve hatırkalmışsın bundan dolayı tşk edıyoruz. sende bizim köylu sayılırsın herzamn yazıalrını ve merak etıkelrını sorabılırsın.babanasor öğrencısi şemsetin akçayı tanıyomuşmu selamlar.
kedimelegi
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 17 Kasım 2008, 10:42:04 »

babama ilettim telefonda az önce selamınızı,
çok sevindi ve duygulandı. onun da size selamı var.

tekrar teşekkür ederim. özellikle de bu siteye geçen emeklere...
şemsettin akça
Yönetici
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2008, 13:38:17 »

a.selam bızde öğretmnımizi çok özledık bızde  çok duygulandık şuanda nerde oturuyo emekli oldumu neler yapıyo bızlere bıraz bılgi verırsen sevınırız.
kedimelegi
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2008, 10:31:28 »

babam ve annem emekli oldular, epey oldu. 1989 da Adana'ya yerleştik. hala da orda yaşıyorlar. bilmem hatırlar mısınız bir kardeşim vardı Smiley)
o da üniversitede şimdi, istanbulda okuyo. babamlarda bi onla bi benle uğraşıp duruyolar işte ne olsun. sağlıkları iyi hamdolsun.
eğer nasip olursa kardeşimle köyünüzü ziyaret etmek istiyorum bi gün. çok merak ediyorum çocukluğumun geçtiği yerleri...
okul hala aynı yerde mi? uydu fotoğraflarından baktığım kadarıyla bayaa değişmiş köy. okulun arkasında eski bir mezarlık vardı, hatırlıyorum. aşağıda lojman filan Smiley
okulun lojmanın vs. yeni halini siteye ekleyebilir misiniz?
bir de bi kaynak vardı taa şağıda, su getirirdik ordan. aklımda kalmış işte orası da...
selimelerin evini de hatırlıyorum.
böyle bölük pörçük anılar işte aklımda kalanlar. ama bayramda köyde çekilmiş fotoğraflarımızı siteye eklemeyi düşünüyorum inşallah. nostaljik fotoğraflar kısmına.
herkese esenlikler dilerim...
ozkankurt
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
mrb
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2008, 23:09:19 »

habibe altınkaynak isminde benim halamın kızı vardı ama o genc yaşta rahmetli oldu.. ama tam olarak bılmıyorum köyde ikinci bir habibe altın kaynak varmı.

05 mekan 55 vatan...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Free Website Directory
Türkçe İçerikli Web Siteleri TOP 100 FISHING SITES Evden eve nakliyat Pr 4 Toplist, Site ekle, Siteler, Tekil hit, Sayfalar, Dizinler, Kaliteli sayfalar toplist free search engine website submission top optimization Toplist - Site Ekle Toplist--> xHit.Org | Hit Siteler, Hit Al, Hit Kazan, Hit Arttır,  Siteni Ekle, Toplist
toplist - evden eve nakliyat - evden eve nakliye - site ekle Toplist adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması
site ekle - toplist Link Değişimi Turk13.com | Eğlence, Video, Müzik, Oyun, Hazır Mesaj, Makale, Fıkra.. Cazip Fikirler